Skip to content

Workshops og foredrag

Vi tilbyder workshops, foredrag og inspirationsoplæg om borgerinddragelse, demokratiudvikling og samskabelse med eksempler fra ind- og udland

Vores oplæg og foredrag er altid skræddersyet til netop jeres sammenhæng, så de giver input til en fælles forståelse og konkret inspiration, der kan omsættes til deltagernes hverdag. Vi står desuden for at facilitere  refleksion og dialog om arbejde med inddragelse og samskabelse i praksis og om barrierer og udviklingsmuligheder.

Deltagerne kan være kommunale medarbejdere og ledere fra forskellige forvaltninger, politikere, frivillige eller en blanding.

Foredrag og inspirationsoplæg om borgerinddragelse og samskabelse – Anne Tortzen

Det siger kunderne:

”Anne leverede et inspirerende og vidende indspark til en debat i vores digitale tænketank om reel digital borgerinddragelse. Vi følte os oplyste og inspirerede af de konkrete eksempler, og oplevede samtidig at vores spørgsmål blev besvaret med afsæt i en enorm viden om demokratifornyelse og borgerinddragelse”.

Christian Christensen, gruppeleder, Udvikling og IT, Sorø Kommune

Aktuelle eksempler

Byplanmødet 2023: Key note om ‘Demokrati og planlægning – hvad er på spil?’

Foredrag for 800 deltagere med en helikoptertur hen over det demokratiske landskab med pointer om nødvendigheden af demokratisk fornyelse – men også de mange dilemmaer, der er forbundet med at indføre samskabende og deltagerdemokratiske metoder i byudviklingen.

Water seminar, Rambøll: Oplæg om sustainability and public involvement – a democratic perspective

Foredrag og dialog med 200 internationale medarbejdere i Rambøll om borgerinddragelse i vand-indsatser: Klimatilpasning, spildevand, kystbeskyttelse m.v.

KLs Ledertræf – at lykkes med borgerinddragelse – hvad kræver det af jer som ledere?

Oplæg på workshop på KLs ledertræf om: Hvorfor er borgerinddragelse vigtigere end nogensinde? Hvad er de aktuelle tendenser? Hvad er de største udfordringer i borgerinddragelse – og hvad kræver det af jer som ledere? Efterfølgende dialog og paneldebat  om  konkrete eksempler, udfordringer og muligheder.

Aarhus Kommune – oplæg på Morgenmad med mening: Digitalt medborgerskab – internationale perspektiver

Virtuelt oplæg for medarbejdere på tværs af forvaltninger om demokratisk fornyelse og erfaringer fra Reykjavik og Barcelona med digitalt medborgerskab. Reflektion over, hvordan erfaringerne kan bruges i kommunes arbejde med at udvikle principper for digitalt medborgerskab.

Vi tilbyder

Back To Top