skip to Main Content

Workshops og foredrag

Vi tilbyder workshops, foredrag og inspirationsoplæg om borgerinddragelse, demokratiudvikling og samskabelse med eksempler fra ind- og udland

Vores oplæg og foredrag er altid skræddersyet til netop jeres sammenhæng, så de giver input til en fælles forståelse og konkret inspiration, der kan omsættes til deltagernes hverdag. Vi står desuden for at facilitere  refleksion og dialog om arbejde med inddragelse og samskabelse i praksis og om barrierer og udviklingsmuligheder.

Deltagerne kan være kommunale medarbejdere og ledere fra forskellige forvaltninger, politikere, frivillige eller en blanding.

Foredrag og inspirationsoplæg om borgerinddragelse og samskabelse – Anne Tortzen

Det siger kunderne:

Aktuelle eksempler

Water seminar, Rambøll: Oplæg om sustainability and public involvement – a democratic perspective

Foredrag og dialog med 200 internationale medarbejdere i Rambøll om borgerinddragelse i vand-indsatser: Klimatilpasning, spildevand, kystbeskyttelse m.v.

Kommunalbestyrelsen i Gentofte Kommune: Demokratisk fornyelse – fremtidens borgerinddragelse i Gentofte

Oplæg om aktuelle tendenser og erfaringer med nye former for borgerinddragelse som borgerting og borgerbudgetter. Dialog om erfaringer med opgaveudvalg og om fremtidens borgerinddragelse i Gentofte Kommune.

KLs Ledertræf – at lykkes med borgerinddragelse – hvad kræver det af jer som ledere?

Oplæg på workshop på KLs ledertræf om: Hvorfor er borgerinddragelse vigtigere end nogensinde? Hvad er de aktuelle tendenser? Hvad er de største udfordringer i borgerinddragelse – og hvad kræver det af jer som ledere? Efterfølgende dialog og paneldebat  om  konkrete eksempler, udfordringer og muligheder.

Aarhus Kommune – oplæg på Morgenmad med mening: Digitalt medborgerskab – internationale perspektiver

Virtuelt oplæg for medarbejdere på tværs af forvaltninger om demokratisk fornyelse og erfaringer fra Reykjavik og Barcelona med digitalt medborgerskab. Reflektion over, hvordan erfaringerne kan bruges i kommunes arbejde med at udvikle principper for digitalt medborgerskab.

Vi tilbyder

Back To Top