skip to Main Content

Workshops og foredrag

Vi tilbyder workshops og inspirationsoplæg om borgerinddragelse, demokratiudvikling og samskabelse med eksempler fra ind- og udland

Vores oplæg er altid skræddersyet til netop jeres sammenhæng, så de giver input til en fælles forståelse og konkret inspiration, der kan omsættes til deltagernes hverdag. Vi står desuden for at facilitere  refleksion og dialog om arbejde med inddragelse og samskabelse i praksis og om barrierer og udviklingsmuligheder.

Deltagerne kan være kommunale medarbejdere og ledere fra forskellige forvaltninger, politikere, frivillige eller en blanding.

Borgerinddragelse og samskabelse / Anne Tortzen

Det siger kunderne:

Aktuelle eksempler

Aarhus Kommune – oplæg på Morgenmad med mening: Digitalt medborgerskab – internationale perspektiver

Virtuelt oplæg for medarbejdere på tværs af forvaltninger om demokratisk fornyelse og erfaringer fra Reykjavik og Barcelona med digitalt medborgerskab. Reflektion over, hvordan erfaringerne kan bruges i kommunes arbejde med at udvikle principper for digitalt medborgerskab.

Dragør Kommune – oplæg på lederdag: ‘Borgersamarbejde – hvordan bliver vi bedre?’

‘Borger-samarbejde – hvordan bliver vi bedre?’ Temadag om organisatoriske pejlemærker for alle ledere i Dragør Kommune. Fagligt oplæg om at lede inddragelse og samskabelse. Interview om lokale eksempler og fælles reflektion om erfaringer med at lede inddragende processer.

KLs netværk for sekretariatschefer – oplæg: ‘Borgerinddragelse helt aktuelt’

Virtuelt fagligt oplæg for ca. 80 sekretariatschefer i KLs netværk om ‘Borgerinddragelse helt aktuelt’: Hvorfor er borgerinddragelse højt på dagsordenen? Hvad rør sig aktuelt – i DK og internationalt? Hvad er de største udfordringer – og gode råd til arbejdet med borgerinddragelse.

KTC, Kommunalteknisk Chefforening: ‘Digital borgerinddragelse fra et demokratisk perspektiv’

Workshop og oplæg for ca. 60 kommunaltekniske ledere fra KTC’s Sjællandskreds om ‘Digital borgerinddragelse fra et demokratisk perspektiv: Tendenser, muligheder og udfordringer’. Fagligt oplæg med eksempler og erfaringer fra ind- og udland. Facilitering af reflektion om erfaringer og muligheder.

Friluftsrådet – facilitering af web-seminar  om ‘Grønne fællesskaber i byen’

Forberedelse og facilitering af Friluftsrådets web-seminar om ‘Grønne fællesskaber i byen’ for ca. 60 deltagere fra kommuner og grønne organisationer  med faglige oplæg, gruppearbejde og paneldebat.

Vi tilbyder

Back To Top